Seminte

Esperandza acopera si segmentul comercializarii semintelor agricole pentru toate tipurile de culturi de cereale: orz, grau, rapita, floarea soarelui si porumb. Semintele comercializate de firma noastra sunt atent selectionate pentru a garanta o productivitate ridicata a recoltelor, fiind, in acelasi timp, hibrizi cu o toleranta buna in conditii de seceta si rezistenti la boli si daunatori.

Semintele pot fi achizitionate si in pachete tehnologice complete, alaturi de produse de protectie a plantelor si ingrasaminte chimice, livrarea acestora fiind asigurata la sediul societatii contractante.

Mentionam, de asemenea, ca semintele livrate sunt intotdeauna insotite de documentele de calitate si conformitate aferente, potrivit normelor in vigoare.

Pentru a putea oferi produsele cele mai bune din punct de vedere calitativ, Esperandza a incheiat parteneriate cu cei mai renumiti producatori din domeniu, precum Syngenta, Pioneer, Monsanto sau Limagrain, comercializand astfel un portofoliu amplu care sa poata acoperi toate cerintele venite de la partenerii nostri din teritoriu.

Produse fitosanitare

Esperandza a inceput distributia de produse de protectie a plantelor in urma cu 4 ani, acoperind o gama completa de produse (erbicide, insecticide, fungicide, tratamente pentru seminte, adjuvanti / regulatori de crestere) care asigura o recolta productiva si rezistenta la boli si daunatori.

Intreaga gama de erbicide, insecticide, fungicide, tratamente pentru seminte sau regulatori de crestere este achizitionata de la cei mai importanti producatori din domeniu: Syngenta, Bayer Cropscience, Du Pont, BASF, Dow Agrosciences, Makhteshim Agan Industries, Nufarm, Alchimex, iar transportul produselor se face in cel mai scurt timp si in deplina siguranta.