Societatea Esperandza este prezenta pe piata agricola romaneasca inca din 1993, anul in care aceasta a fost infiintata. Experienta celor peste 30 de ani de activitate in domeniul agricol a condus, in mod firesc, la definirea misiunii companiei noastre, aceea de a crea parteneriate durabile, bazate pe incredere si respect cu toti colaboratorii nostri, fie ei clienti sau furnizori, in vederea cresterii calitatii si a rentabilitatii business-ului agricol pentru toate partile implicate.

Ne-am construit intreaga activitate in jurul unor principii solide legate de corectitudinea in afaceri si de calitatea superioara a produselor si serviciilor oferite in care credem cu tarie, acesta fiind standardul pe care am ales sa-l mentinem in toate relatiile comerciale desfasurate.

 Astfel, pe o piata a comertului de cereale caracterizata de o competitie intensa si preocupata, in acelasi timp, de o productivitate maxima cu un impact minim asupra mediului, Esperandza a venit mereu in intampinarea cerintelor clientilor sai, acodandu-le acestora suport si consiliere permanente, pentru a creste productiile in mod durabil si eficient. Ne-am luat angajamentul de a ne desfasura activitatea cu responsabilitate si integritate, respectand intocmai, in orice moment, toate prevederile contractuale asumate, dar si toate regulile legate de siguranta alimentatiei, promovand, in acelasi timp, cele mai bune, sigure si responsabile practici agricole.

Pe langa comertul cu cereale, care reprezinta principala activitate a Esperandza, societatea noastra acopera si aria de comercializare a input-urilor pentru zona agricola, respectiv a unor produse precum motorina, ingrasamintele chimice si foliare, semintele sau produsele de protectie a plantelor. Acest cumul al serviciilor oferite de societatea noastra, respectiv, pe de-o parte, punerea la dispozitia clientilor nostri a tuturor produselor de care acestia au nevoie pentru infiintarea culturilor, si, pe de alta parte, posibilitatea de a achizitiona culturile agricole ale acestora la sfarsit de an, este rezultanta fireasca a dorintei noastre de a oferi partenerilor nostri solutii agricole complete si de a stabili relatii de colaborare profitabile pentru ambele parti.

Credem intr-o dezvoltare durabila si consecventa a companiei noastre alaturi de toti partenerii nostri, fie ei clienti sau furnizori, fapt dovedit de cresterea constanta a Esperandza in ultimii ani, atat din punct de vedere al zonei pe care ne desfasuram activitatea, cat si al diversificarii produselor comercializate si al cresterii economice propriu-zise.